Results 1 to 7 of 7

Thread: warrior cold start issue

  1. #1
    SUPPORTER jimbo92's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    City
    Greenwood
    State
    sc
    Posts
    2,954

    warrior cold start issue

    ive got a 90somethingish warrior that recently developed a cold start issue. when it is cold it will not start off the starter no matter what convincing you give it. Starter fluid, jump...nothing. If you push it, it will fire right up. after its warm it will start everytime as soon as you hit the button.

  2. #2
    SUPPORTER GREASEMONKEY's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    City
    Cayce
    State
    SC
    Posts
    1,119
    Sounds like base timing retarded to far.
    Excessive compression.

  3. #3

    Join Date
    Feb 2011
    City
    Greenville
    State
    SC
    Posts
    2,872
    Its probably just mad at you because you took the sweet dual exhaust off of it.

  4. #4
    SUPPORTER jimbo92's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    City
    Greenwood
    State
    sc
    Posts
    2,954
    how in the heck do you set timing on a 4wheeler? It used to not do this. Before it got riden 50 miles at harlan i could go out at any time and it would fire right up. it didnt start this until i put alot of miles on it at one time

  5. #5
    SUPPORTER GREASEMONKEY's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    City
    Cayce
    State
    SC
    Posts
    1,119
    What motor?
    Auto choke?

  6. #6

    Join Date
    Feb 2011
    City
    greenwood
    State
    sc
    Posts
    84
    I agree I think it hates you

  7. #7

    Join Date
    Feb 2011
    City
    chapin
    State
    sc
    Posts
    52
    to adjust your timing you have to turn the stator and its in oil on your quad I think so pick up some oil when you do it

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Clubs, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.